PRAVILA KORIŠĆENJA SAJTA

Sadržaj na sajtu www.cortinat.rs nema za svrhu davanje profesionalnih zdravstvenih saveta, ili bilo kojih drugih. Sadržaj na ovom sajtu isključivo je edukativnog karaktera. Sadržaj nije namenjen kao medicinski ili zdravstveni savet, niti se treba koristiti u svrhu postavljanja dijagnoze ili terapije za bilo koji problem.

Takođe, nije zamena za profesionalni savet kvalifikovanog zdravstvenog radnika. Savetujemo da uvek potrežite pomoć stručnog lica kada je u pitanju bilo kakvo zdravstveno stanje, kao i pre započinjanja bilo kakve terapije.
Sa sajta Lifemedic doo možete preuzeti sadržaj samo za ličnu upotrebu u nekomercijalne svrhe pri čemu modifikacija ili dalja reprodukcija sadržaja nije dozvoljena. Sadržaj se drugačije ne sme kopirati ili koristiti na bilo koji način.

Vlasnici ovog sajta će uložiti razumne napore da objavljuju ažurne i tačne informacije na ovom internet sajtu, ali ne garantuju tačnost, ažurnost ili potpunost objavljenih informacija. Vlasnici ovog sajta neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili povredu koja može da proistekne iz vašeg pristupa ili nemogućnosti pristupa ovom internet sajtu, ili iz vašeg oslanjanja na bilo koju informaciju objavljenu na ovom internet sajtu. Ovaj sajt je namenjen rezidentima Republike Srbije.

Ovaj internet sajt može da sadrži linkove ili reference ka drugim sajtovima ali vlasnici ovog sajta nisu odgovorni za sadržaj takvih drugih sajtova i neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili povredu koja može da proistekne zbog tog sadržaja. Bilo kakvi linkovi ka drugim sajtovima su dati samo kao pogodnost korisnicima ovog internet sajta.

Pošiljalac bilo kakve komunikacije ka ovom internet sajtu, ili na drugi način ka vlasnicima ovog sajta je odgovoran za sadržaj i informacije sadržane u takvoj komunikaciji, uključujući istinitost i tačnost informacija.